Wasstraat voor KiKa
Op een zonnige dag in mei 2023 was er een superleuke actie voor KiKa op de boerderij van de ouders van Minnard in Vriezenveen. Het draaide allemaal om het wassen van auto's, een simpel maar doeltreffend idee om geld op te halen voor het goede doel.

Met een heleboel enthousiaste vrijwilligers die hun tijd en energie gaven, stroomde het erf snel vol met auto's die gewassen wilden worden. Het was een indrukwekkend gezicht, met auto's van alle soorten en maten, van gezinsauto's tot blinkende sportwagens, allemaal klaar om bij te dragen aan het goede doel.

Het mooie weer zorgde voor een gezellige sfeer. Om de deelnemers te beschermen tegen de zon, was er zonnebrandcrème, schaduw en water. Terwijl de auto's in de rij stonden, konden de eigenaren genieten van koffie, thee en cake, allemaal verzorgd door onze vrijwilligers.

De wasstraat draaide op volle toeren, met vrijwilligers die vol enthousiasme de auto's wasten en lieten glimmen. De mensen kwamen uit Vriezenveen en omstreken en auto na auto werd schoongemaakt in ruil voor donaties aan KiKa.
Hoewel de activiteit simpel was opgezet, was het een groot succes. De KiKa Wasstraat Actie in mei 2023 op de boerderij van de ouders van Minnard in Vriezenveen bracht niet alleen geld op voor het goede doel, maar bracht ook mensen samen in een gezamenlijke inspanning om een verschil te maken. Het was een dag van noaberschap, vrijgevigheid en hoop, waarbij de stralende zon niet alleen het weer weerspiegelde, maar ook de warmte van de harten van iedereen die zich inzet voor een wereld waarin kinderen vrij zijn van kanker. Dankzij alle deelnemers, vrijwilligers en donateurs werd deze dag een groot succes voor KiKa.
 
  Bicycle Club For KiKa     20-06-2024 16:22