Fietsbel Fietsbel Fietsbel Fietsbel Fietsbel
Fietsbel Fietsbel Fietsbel Fietsbel Fietsbel
Fietsbel
Op zoek naar een kwalitatieve fietsbel, waarmee je veilig de weg op kunt én bijdraagt aan het goede doel? Dan ben je bij de Bicycle Club For KiKa (BCFK) aan het juiste adres!
€ 9,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Op zoek naar een kwalitatieve fietsbel, waarmee je veilig de weg op kunt én bijdraagt aan het goede doel? Dan ben je bij de Bicycle Club For KiKa (BCFK) aan het juiste adres! Onze fietsbel is niet alleen stijlvol en functioneel, maar draagt ook nog eens bij aan de strijd tegen kinderkanker.

Als stichting zetten wij ons al jaren in voor het goede doel, en met de verkoop van onze fietsbel kunnen wij ons werk voortzetten. De volledige opbrengst van deze bel gaat namelijk naar Stichting KiKa. Zo draag je bij aan het belangrijke werk van deze organisatie, terwijl je zelf veilig op de fiets zit.

Onze fietsbel is van hoge kwaliteit en eenvoudig te bevestigen op jouw fiets. Met een luid en duidelijk geluid zorg je ervoor dat je opvalt in het verkeer, en anderen tijdig kunt waarschuwen. Zo kun je met een gerust hart op pad gaan.

Dus wil je niet alleen veilig, maar ook verantwoord op de fiets stappen? Bestel dan nu onze fietsbel en steun Stichting KiKa met jouw aankoop. Bij de Bicycle Club For KiKa ben je verzekerd van kwaliteit én betrokkenheid bij het goede doel.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.